Konfirmation

I kirkerne i Stenløse og Veksø bliver man konfirmeret, når man går i 8. klasse, hvis man går på Lærkeskolen. Hvis man går på Stenløse privatskole, er det 7. klasse.

Skal du konfirmeres, skal du tilmeldes som konfirmand. Det gør du her på hjemmesiden. Der åbnes for tilmeldingen 1. februar og deadline for tilmeldningen er 1. juni.

Går du i skole et andet sted end Lærkeskolen eller Stenløse Privatskole, og ønsker at blive konfirmeret i Stenløse eller Veksø Kirke, har du mulighed for at slutte dig til et af holdene fra disse skoler og stadig blive konfirmeret i i den kirke du ønsker.

Bor du i Stenløse eller Veksø, eller går i skole på Lærkeskolen eller Stenløse Privatskole, men skal konfirmeres i en anden kirke end vores, kan du godt følge undervisning med din egen klasse.

I begge tilfælde skal vi dog have et samtykke fra præsten i den kirke, hvor du enten skal konfirmeres eller følge undervisningen.

 

Se 5 korte film om konfirmationsforberedelse

I filmene møder du unge, der fortæller om, hvorfor de har valgt at gå til konfirmationsforberedelse og hvad de har fået ud af det.